EnterPoint - Data Bescherming & Beveiliging Software

EnterPoint    •    Lokale en Mobiele -
Data Bescherming & Beveiliging software

Home   |   Wet Data Bescherming   |   Data Bescherming   |   Lokale Data Bescherming   |   Mobiele Data Bescherming   |   Hardware Data Bescherming

 

Data- bescherming en beveiling software
Mobiele Data Bescherming

EnterPoint Data- Bescherming en Beveiliging software is tevens een ultieme data opslag mobiele-applicatie welke ook functioneet op mobiele apparaten zoals smartphones, phablets en tablets.

De Data- Bescherming en Beveiliging software van EnterPoint is ook te gebruiken als mobiele applicatie welke beschikbaar is op iedere Android en iOS smartphone en tablet. EnterPoint software is vanaf het begin ontworpen voor de mobiele omgeving, gebouwd op lagen van veiligheid met 256-bit AES-encryptie bij het inloggen. Ieder bestand kan tevens dubbel versleuteld worden met een 256-bit AES-encryptie, wat de EnterPoint Data- Bescherming en Beveiliging de meest veilige mobiele opslag applicatie maakt voor ieder type organisatie.

 

Data bescherming en beveiliging applicatie voor Smartphone en Tablet


"17 procent van alle Android apps (bijna een miljoen in totaal) waren eigenlijk malware in vermomming."

Meer dan een derde van alle apps waren wat Symantec noemt "grayware" of "malware" - mobiele software waarvan het primaire doel is om u te bestoken met advertenties. Het bedrijf ontdekte ook het eerste voorbeeld van de mobiele crypto-ransomware - software die uw gegevens versleutelt en het in" gijzeling" houdt totdat men bereidt is "losgeld" te betalen voor Android-apparaten.

Het grootste deel van de malware, - gevonden door Symantec-, probeert om persoonlijke gegevens te stelen, zoals telefoonnummers, contact gegevens en lijsten met contactpersonen, die vervolgens op de zwarte markt van het internet worden verkocht.

bron: symantec.com/security-center/threat-report

 

Vandaar dat data bescherming en beveiling op mobiele apparaten een must-have is voor organisaties die werken met gevoelige informatie, betrouwbare klantgegevens en integer met gegevens om moeten gaan.

EnterPoint Data- Bescherming en Beveiliging applicatie is uitgerust met functionaliteiten als dubbel-encryptie van bestanden, importeren en exporteren van on-versleutelde en versleutelde bestanden, het delen van gecodeerde bestanden, en nog veel meer.

EnterPoint is de ultieme "for your eyes only" opslag applicatie ontwikkeld voor ultieme modulariteit en integratie binnen iedere organisatie.

 

EnterPoint Data- Bescherming en Beveiliging applicatie functioneerd zowel op;
Smartphones • Phablets • Tablets

Data bescherming en beveiliging applicatie voor Smartphones en Tablets

 

 

> Download Datasheet
data- bescherming en beveiligings software

EnterPoint Contact

Neem direct contact met ons op:

EnterPoint

E. aanvraag@enterpoint.nl
T. 085-877-1767

EnterPoint
Bergvinkhof 1
5672 EP Nuenen