EnterPoint - Data Bescherming & Beveiliging Software

EnterPoint    •    Lokale en Mobiele -
Data Bescherming & Beveiliging software

Home   |   Wet Data Bescherming   |   Data Bescherming   |   Lokale Data Bescherming   |   Mobiele Data Bescherming   |   Hardware Data Bescherming

 

Data- bescherming en beveiling software
Lokale Data Bescherming

EnterPoint begrijpt dat professionals snel moeten kunnen schakelen tussen verschillende onderdelen, collega’s en klanten, terwijl zij actief zijn op meerdere lokale apparaten, zodoende heeft EnterPoint haar Data- Bescherming en Beveiliging software zo ontwikkeld zodat deze functioneert op computers, laptops en tablets welke draaien op Windows, Unix en Linux besturingssystemen.

EnterPoint Data- Bescherming en Beveiliging software is een ultra beveiligde cross-platform applicatie met een (256-bit AES) encryptie, en waarbij gegevens ook separaat dubbel (met een 256-bit AES-encryptie) beveiligd  kunnen worden.

 

Data bescherming en beveiliging voor Computer, Laptop, Tablet en Smartphone


EnterPoint Data- Bescherming en Beveiliging software zorgt voor een ongeëvenaarde beveiliging voor organisaties, ontwikkelt voor Mobiele apparaten, PC’s en Laptops.

De Wet bescherming persoonsgegevens bepaalt (onder meer) dat persoonsgegevens door middel van passende technische en organisatorische maatregelen dienen te worden beveiligd. De gegevens moeten niet alleen op technische wijze worden beschermd, maar ook dient de organisatie ervoor te zorgen dat de gegevens alleen beschikbaar zijn voor interne doeleinden c.q. personen die deze gegevens nodig hebben voor het uitvoeren van hun taken.

Met de Wet meldplicht datalekken wordt er een nieuw artikel 34a aan de WBP toegevoegd. Dit artikel bepaalt dat er een melding moet worden gemaakt van iedere inbreuk op de maatregelen ter beveiliging tegen verlies of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens. Bij een inbreuk kun je denken aan een hack of technisch falen, maar bijvoorbeeld ook aan het verlies van een laptop met persoonsgegevens er op. Een zogenoemde datalek kan dus in diverse vormen voorkomen.

Ter assistentie van bescherming persoonsgegevens en voorkomen van datalekken biedt EnterPoint Data- Bescherming en Beveiliging software een sterke (256-bit AES) encryptie, en kunnen bestanden, - wanneer gewenst eveneens met encryptie -, met collega's worden gedeeld om persoonsgegevens zo betrouwbaar mogelijk te beschermen.

 

EnterPoint Data- Bescherming en Beveiliging software functioneerd zowel op;
Smartphones • Tablets • Personal Computers • Laptops

Data bescherming en beveiliging voor PC, Laptop, Tablet en Smartphone

 

 

> Download Datasheet
data- bescherming en beveiligings software

EnterPoint Contact

Neem direct contact met ons op:

EnterPoint

E. aanvraag@enterpoint.nl
T. 085-877-1767

EnterPoint
Bergvinkhof 1
5672 EP Nuenen